Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@10:25:18 GMT

اسناد بالا دستی به درستی درکشور اجرا نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۲۱۱۶

اسناد بالا دستی به درستی درکشور اجرا نمی‌شوند

رئیس دانشگاه علمی وکاربردی با بیان اینکه اسناد بالادستی زیادی در کشور وجود دارد اما اجرایی نمی‌شوند گفت:برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد، باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسین امید در مراسم معارفه سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه در سال‌های اخیر دانشگاه‌های زیادی در کشور راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: تبدیل کردن دانشگاه به نسل سوم باید مورد توجه قرار گیرد و اگر دانشگاهی قصد ارتقا دارد و می‌خواهد در رده یک قرار گیرد، باید از همفکری و ظرفیت‌های بخش‌های مختلف در دانشگاه بهره گیرد تا به اهداف مورد نظر دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اینکه دانشگاه همدل، در مسیر توسعه و اجرای اسناد بالادستی گام بردارد باید تلاش بیشتری صورت گیرد زیرا ما اسناد بالادستی زیادی داریم و مشکل ما بیشتر در بخش اجرای آن است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: متأسفانه دانشجویان مهارت لازم را ندارند درحالی‌که دولت نگاه ویژه‌ای به مهارت افزایی و توسعه دارد واین دانشگاه کشاورزی با بهره‌گیری از ۱۵۰ استاد برجسته می‌تواند درزمینهٔ مهارت افزایی گام بردارد. ظرفیت عظیم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری می‌تواند مازندران را در بخش نیروی ماهر و مهارت محور بی‌نیاز کند.

دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گزارشی از عملکرد خود در طی مدت ریاست بر این دانشگاه ارائه کرد.

همچنین دکتر اسدالله تیموری سرپرست جدید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز با تأکید بر کرامت انسانی کارکنان و دانشجویان گفت: بدون شناسنامه و حب و بغض باید برای آینده دانشگاه کارکرد و در این راستا متعلق به جریان سیاسی خاصی نیستم.

وی افزود: مکلفم تا خدامحوری را مبنای کار قرار دهم و به سمت خودمحوری نروم و در انتخاب مدیران به فرد نگاه نمی‌کنم و به یک تشخص مدیریتی با بهره‌گیری از تضارب توجه خواهم کرد.

سرپرست دانشگاه جدید علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه معتقد به ایجاد تغییرات گسترده در دانشگاه نیستم، گفت: دانشگاه در سال‌های متعدد در بخشی از حوزه‌ها رشد بسیاری خوبی داشته، امابرداشت کنونی از دانشگاه این است که این رشد به شکل نامتوازن انجام شده و بسیاری از زیرساخت‌ها را نداریم.

به گفته تیموری؛ هنوز شرایط برای مهارت افزایی دانشجویان در دانشگاه مهیا نشده و باید محدودیت‌های فراروی را رفع کنیم تا به یک محصول دارای مهارت و اعتماد دست‌یابیم.

وی افزود: یکی از تصمیم‌های بزرگ در دانشگاه این است که مأموریت تخصصی و غیررشته ای را توسعه دهیم و باید در پرورش دانشجو به تراز بین‌المللی فکر کنیم.

در این مراسم با تقدیر ازخدمات دکترمحمدعلی بهمنیار رئیس سابق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دکتراسدالله تیموری به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و توقیف بیش از ۴۱ تن چوب قاچاق در استان کرمان

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت: در پی گشت‌زنی مأموران یگان‌های حفاظت منابع طبیعی استان، بیش از ۴۱ تن چوب قاچاق از سه دستگاه کامیون در استان توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمن از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، علیرضا ابوالحسنی با اشاره به توقیف بیش از ۴۱ تن چوب قاچاق از سه دستگاه کامیون در استان، اظهار کرد: محموله‌های توقیف شده در شهرستان‌های کرمان به میزان ۳۶ تن و شامل چوب درختان جنگلی و باغی بوده است که بدون مجوز قانونی حمل به مقصد استان گیلان بارگیری شده و محموله دوم به میزان پنج تن چوب در شهرستان ارزوئیه توقیف شده است.

وی با بیان اینکه مأموران یگان‌های حفاظت منابع طبیعی استان در پی گشت‌زنی با این محموله مواجه شدند، تصریح کرد: مأموران یگان حفاظت از منابع طبیعی در راستای سیاست‌های سازمانی و وظایف قانونی با متخلفان عرصه‌های منابع طبیعی قاطعانه برخورد خواهند کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری ادامه داد: حمل هرگونه چوب درختان جنگلی و باغی بدون اخذ مجوز از منابع طبیعی ممنوع بوده است که بر اساس مواد یک تا سه قانون قاچاق اموال موضوع عایدات دولت، قاچاق کالا محسوب شده و علاوه بر ضبط مال، متخلف به پرداخت جزای نقدی و حبس محکوم می‌شود.

وی افزود: حفاظت از منابع طبیعی یک وظیفه همگانی است و مردم طبیعت دوست می‌توانند در تماس با شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ کدهای امداد جنگل و مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گزارش‌ها و اخبار خود را در زمینه آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی، تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق گیاهان دارویی و حفر چاه غیر مجاز در اراضی ملی اطلاع‌رسانی کنند تا از ورود خسارت‌های جبران‌ناپذیر به عرصه‌های منابع طبیعی جلوگیری شود.

کد خبر 751944

دیگر خبرها

  • کشف و توقیف بیش از ۴۱ تن چوب قاچاق در استان کرمان
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟