Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران در دیدار رئیس جهاد دانشگاه مازندران با رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بر لزوم همکاری علمی پژوهشی دو طرف، تاکید شد.

اسدالله تیموری صبح امروز در دیدار با محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که می‌تواند در مسیر توسعه استان نقش آفرین باشد، اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری آمادگی دارد تا در مسیر توسعه این استان، هرگونه همکاری با جهاد دانشگاهی مازندران به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه جهاد دانشگاهی در چپکرود جویبار، آب‌بندان و مزرعه در اختیار دارد، می‌تواند بستر مناسبی برای فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی باشد و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در این زمینه آماده همکاری است.

در ادامه این جلسه، محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز با تاکید بر اینکه این نهاد، علاقه‌مند است از پتانسیل علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در جهت توسعه استان، استفاده کند، خاطرنشان کرد: با توجه به در اختیار داشتن آب بندان و مزرعه در چپکرود جویبار، به دنبال همکاری متقابل با مجموعه دانشگاهی به ویژه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.

وی با بیان اینکه به دنبال افزایش بازدهی مبتنی بر علم امکانات تحت اختیار جهاد دانشگاهی مازندران همانند مزرعه و آب‌بندان در چپکرود جویبار هستیم، گفت: در مواردی چون ورود به عرصه اصلاح نژاد گوسفند و ارتقای علمی کشت محصولات زراعی می‌توانیم از توانایی و علم دانشگاه بهره ببریم.

گفتنی است، در پایان این جلسه، بر لزوم همکاری متقابل جهاد دانشگاهی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی ساری با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین، راه‌اندازی دفتر این نهاد در دانشگاه علوم کشاورزی و گسترش فعالیت‌های سازمان دانشجویان این نهاد در آن دانشگاه تاکید شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری جهاد دانشگاهی مازندران جهاد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۲۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

جدیدترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.

به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونه‌های آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایش‌های پرورش گیاه هستند.

بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده ‌بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.

پس از بررسی‌های اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهره‌برداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسی‌های تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.

«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایش‌های جوانه‌زنی را روی بذرها آغاز کرده‌اند و آزمایش‌های اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.

وی افزود: انتظار می‌رود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.

گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کرده‌اند. این گونه‌ها به طور گسترده در روند تولید استفاده شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود